• 22 06 42 00
  • salg@evercom.no

Evercom kurs

Home / Evercom kurs


Ta i bruk mulighetene!

Evercom tilbyr ulike kurs i bruk av interaktive tavler og annet AV-utstyr.
Kursene er tilpasset ulike skoletrinn eller næringslivet.
Våre sertifiserte kursholdere har pedagogisk utdannelse og erfaring som lærere i skoleverket.

Ønsker du å utnytte mulighetene til det fulle?
Kontakt oss for mer informasjon i dag på tlf. 22 06 42 00!

Kursansvarlig

Eirik Paulsen


Ansvarlig for Evercoms kursavdeling er Eirik Paulsen. Han har hovedansvaret for Evercoms kursprogram og holder også mange av kursene selv.

Eirik er utdannet lærer og har flere års erfaring som lærer i ungdoms- og videregående skole. Han har brukt SMART Board aktivt i sin undervisning og har derfor en praktisk og realistisk tilnærming i sine kurs.

I 2011 begynte Eirik å jobbe fulltid for Evercom som sertifisert kursholder. Han har siden da holdt over hundre kurs for våre kunder på det sentrale Østlandsområdet. I sine tilbakemeldinger legger kursdeltakere særlig vekt på Eiriks evne til å formidle innholdet på en lettfattelig og inspirerende måte.Et utvalg av Evercom sine kurs

Grunnopplæring i SMART Board

– KURS TILPASSET LÆRERE MED LITE ELLER INGEN ERFARING

Stadig flere skoler tar i bruk interaktive tavler som en integrert del av undervisningen. Dette fører til mange nye muligheter men også tekniske og pedagogiske utfordringer for deg som lærer. Dette kurset hjelper deg i gang med de grunnleggende ferdighetene og tips til hvordan du kan jobbe smart.

SMART Board for viderekomne

– KURS TILPASSET LÆRERE MED GRUNNLEGGENDE ERFARING

Mange lærere bruker daglig interaktive tavler i undervisningen, men kjenner likevel bare de grunnleggende funksjonene og mulighetene med systemet. I dette kurset går vi dypere ned i funksjonaliteten og viser mange spennende muligheter som kan bidra til økt glede for både lærere og elever.

SMART Board for kursholdere

– KURS TILPASSET PERSONER SOM SKAL HOLDE KURS FOR ANDRE

For mange skoler og virksomheter kan det være hensiktsmessig med en intern opplæringsansvarlig som kan drive kurs og kompetanseheving av andre ansatte. Virksomheten kan utarbeide sine egne opplæringsprogram slik at de får en optimal utnyttelse av systemene man har investert i.

Teknisk kurs i SMART Board

– KURS TILPASSET TEKNIKERE, MONTØRER OG ANNET TEKNISK PERSONELL

Evercom tilbyr sine kunder montering og full teknisk oppfølging. Enkelte større organisasjoner finner det likevel hensiktsmessig at deres eget personell får en grunnleggende innføring de tekniske sidene ved montering, feilsøking og vedlikehold av SMART Board. Vi har derfor valgt å sette opp et kurs spesielt tilpasset denne målgruppen.

 

 

Kurs henvendelse

Legg inn info og kursansvarlig tar kontakt!
* (påkrevd felt)