• 22 06 42 00
  • salg@evercom.no

Evercom AS

Home / Evercom AS


 

Ledende på AV-utstyr

Evercom er spesialist på audiovisuelle løsninger til offentlig og privat næringsliv.

Vi leverer lyd- og bildeutstyr til møterom, klasserom, auditorier og andre rom, utfører installasjon,
kabling, kurs, service, rådgivning og tilhørende tjenester.

Vi har rammeavtaler med Oslo kommune, Akershus fylkeskommune, Buskerud/Telemark og Vestfold og et større antall andre kommuner på Østlandet.

Evercom har i flere år hatt en positiv vekst og har blant annet blitt Norges største leverandør av interaktive skjermer/tavler til undervisningsformål.

Høy kompetanse

Accred_Reseller_Education_Business_gold[1]    Accred_Reseller_Education_Education_gold[1]

Evercom var første forhandler i Norge som fikk høyeste sertifisering innen salg og teknisk på SMART Boards (Gold accredited reseller) og innehar også andre sertifiseringer innen våre produktområder.

Mange av våre ansatte har 10-20 års erfaring fra bransjen. De hjelper daglig kunder å finne de beste løsningene ut i fra deres behov. Vi har også en egen kursavdeling som tilbyr standardkurs og skreddersydde kurs i bruk av audiovisuelt utstyr. Les mer om vår kursavdeling her.

Proff samarbeidspartner

Evercom er spesialist på audiovisuelle løsninger for klasserom, møterom og auditorier. Vi bistår med rådgivning, salg, leveranse og montering av skjermer, interaktive tavler, projektorer, lerret, lydsystemer, styringspaneler med mer. Vi tilbyr også informasjonsskjermer med innholdsstyring, videovegger, talevarsling, arenalyd og videokonferanse. Vår installasjonsavdeling består av AV teknikere og installatører som monterer, konfigurerer og funksjonstester utstyr ute hos våre kunder.

Les mer om dette på her.

Fornøyde kunder

Einar Rydal på Abilsø Skole i Oslo er en av våre kunder. Han sier følgende om oss:

Jeg har handlet med Evercom lenge og vi er veldig fornøyde med både service og pris. De har god kompetanse på AV-produkter og er meget løsningsorienterte. Jeg kan trygt anbefale Evercom»

 IKT Ansvarlig – Abilsø Skole

 

Les mer om våre kunder her.

Kvalitet og miljø

Vi utfordrer oss selv daglig til å finne enda bedre løsninger og smartere metoder for å tilfredsstille våre kunder. Evercom har et kvalitetssystem som hjelper oss å sikre våre arbeidsprosesser. For deg som kunde er det også en trygghet at vi er sertifisert som Miljøfyrtårn. Vi har en sunn økonomi med trippel A (høyeste) kredittrating. Du kan være trygg på at vi er her for deg også i morgen.

GrontPunkt Miljofyrtarn-93x111 AAA-logo